Max Kaiser siger, at Michael Saylor fører et „spekulativt angreb“ på centralbanker, og Ray Dalio, Elon Musk og andre kan snart slutte sig til ham ved at foretage betydelige Bitcoin-investeringer.

Max Kaiser siger, at Michael Saylor fører et „spekulativt angreb“ på centralbanker, og Ray Dalio, Elon Musk og andre kan snart slutte sig til ham ved at foretage betydelige Bitcoin-investeringer.

Wall Street-veteran Max Keizer forudsiger, at milliardær hedgefondsforvalter Ray Dalio vil allokere op til 20% af sin portefølje til Bitcoin for at kompensere for dens dårlige præstation i 2020
Efter Twitter-diskussionen med MicroStrategys Michael Saylor vil Tesla-CEO Elon Musk sandsynligvis også springe på Bitcoin-vognen
Michael Saylor deler sin ‚Bitcoin playbook‘ med administrerende direktører over hele verden, da øget pengestrøm er i hans bedste interesse

Keizer forudsiger, at mindst en større centralbank lukker ned i 2021

Ifølge Wall Street-veteranen og værten for det velkendte økonomiske program Keizer Report Max Keizer kunne flere store aktører snart komme ind på Bitcoin-markedet. For at være mere specifik, tror Keizer fast på, at billionaire hedge fund manager Ray Dalio snart vil investere i Bitcoin, efterfulgt af Tesla CEO Elon Musk, afslørede han i et nylig interview med Stansberry Researchs Daniela Cambone. Derudover beskrev Keizer det spekulative angreb på centralbanker, der i øjeblikket finder sted globalt, og sagde, at vi bevæger os mod en post-centralbank-verden.

MicroStrategys Michael Saylor leder arbitrageangrebet på centralbanker

I begyndelsen af ​​interviewet afslørede Keizer, hvad der i øjeblikket foregår i den finansielle verden, ud fra det, han kaldte ‚et insiderperspektiv‘. Efter hans opfattelse har adskillige administrerende direktører og investorer regnet med, at de kan låne penge fra banker til billige, da rentesatserne er på rekordlåge niveauer og lægger deres spil på Bitcoin. Keizer sagde:

”Hvad Michael Saylor regnede med og nu muligvis Elon Musk og andre, tror jeg Larry Ellison vil blive involveret, er at de har den føderale reservebank og andre centralbanker i en meget usikker position, fordi disse banker kunstigt har skubbet renterne ned til disse ekstraordinære niveauer på næsten nul. ”

Dette lægger et stort pres på centralbankerne, og der er ikke meget, de kan gøre ved det. Keizer forsikrede også om, at centralbanken udstedte digitale valutaer (CBDC’er) ikke er løsningen for centralbanker, da de ikke konkurrerer med Bitcoin, da de stadig er udstedt af den centrale enhed. Den eneste måde at forsvare sig mod dette angreb er ved at hæve renten, hvilket Keizer mener, de ikke vil gøre:

”Centralbankerne har ladet sig åbne for denne arbitrage, for dette angreb. Og det er ved, ved du det. Spillet er i gang, og ingen foregiver, at dette ikke længere sker. ”

Bitcoin er et „envejs-bet“, da vi går ind i post-centralbankens verden

Keizer afslørede, at hele ‚Bitcoin-bet‘ faktisk er et væddemål på det faktum, at centralbankerne ikke hæver renten. Keizer sagde:

”Det er det mange hundrede billioner dollar-væddemål, der foretages på Bitcoin lige nu, hvor bankernes centralbanker ikke hæver renterne, og så længe de fortsætter med at sænke renterne, og så længe renten fortsætter med at være negativ, så er Bitcoin-handlen en asymmetrisk indsats -vejs væddemål, og det har næsten ingen top. ”

Mens Keizer afholdt sig fra at afsløre sin egen Bitcoin-prisforudsigelse i slutningen af ​​2021 i interviewet, afslørede han, at det er meget højere end hans nylige opkald på $ 28.000 pr. BTC inden udgangen af ​​2020, hvilket synes at snart realiseres med stor nøjagtighed . Ikke desto mindre fremsatte Wall Street-veteranen en ret utraditionel forudsigelse for 2021:

”Jeg forudsiger denne forudsigelse for 2021, ja 2021/22 Jeg forudsiger, at en af ​​de store centralbanker i verden vil lukke helt og fuldstændigt, og der vil starte en overgang efter centralbanker. Centralbanker, vi har overlevet deres anvendelighed. ”