DeVere-konsernin toimitusjohtaja myi puolet Bitcoin Holdingsista jouluaikana

Isossa-Britanniassa toimivan deVere Group -yhtiön toimitusjohtaja Nigel Green on sanonut myyvänsä 50% bitcoin-omistuksistaan ​​joulun aikana, kun kryptovaluutan hinta nousi uusille korkeuksille.

  • Viime viikon loppupuolella julkaistussa blogiviestissä Green sanoi, että kun bitcoin (BTC, -7,37%) lähestyi 25 000 dollaria kolikkoa kohden, hän päätti myydä puolet omistuksistaan ​​ja selitti: „On parempi myydä korkeaa ja ostaa takaisin laskussa „
  • „Vakaa bitcoin-hinnan nousu on tehnyt digitaalisesta valuutasta vuoden 2020 parhaiten menestyvän omaisuuden, yli 200%. Silloin minusta tuntui oikea aika voiton ottamiseen“, hän sanoi.
  • Toimitusjohtaja korosti, että hänen päätöksensä myydä „ei johtunut uskon puutteesta Bitcoiniin tai digitaalisten valuuttojen käsitteeseen“.
  • „Uskon, että rahan tulevaisuus on kryptovaluutta“, hän kirjoitti ja lisäsi, että bitcoinin pitkän aikavälin hintarata on „epäilemättä ylöspäin“.
  • DeVere Group arvioi, että lähes kolme neljäsosaa korkean nettovarallisuuden omaavista henkilöistä sijoitetaan kryptovaluuttoihin ennen vuoden 2022 loppua.

PÄIVITYS (4. tammikuuta, 12.10 UTC): Korjattu artikkeli, joka kuvastaa sitä, että Green myi bitcoinin jouluna noin 25 000 dollaria, ei viimeisimmän kaikkien aikojen korkeimmillaan, yli 34 000 dollaria.